Γαστρονομία

Η ελληνική κουζίνα είναι γνωστή για την ποικιλία των γεύσεων και των αρωμάτων της, καθώς και για την πολυπλοκότητα των συνταγών της. 

Στο εστιατόριο Κονκασέ, η φιλοσοφία πίσω από την ελληνική κουζίνα είναι να συνδυάζει τις παραδοσιακές γεύσεις με τη χρήση φρέσκων υλικών από τοπικούς προμηθευτές και με μοντέρνες τεχνικές για την δημιουργία των πιάτων που όλοι εσείς απολαμβάνετε.

Η ομάδα της κουζίνας του Κονκασέ δίνει έμφαση στην επιλογή των υλικών και στην ποιότητα τους, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα που μπορούν να βρουν στην αγορά. 

Το εστιατόριο επικεντρώνεται σε αγνά, ολόφρεσκα και βιολογικά προϊόντα.

Η φιλοσοφία του Κονκασέ είναι να δημιουργεί εκπληκτικές γεύσεις που συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία. 

Εμπνευστής της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας και του menu του ΚονΚαΣέ είναι ο executive chef Αλέξανδρος Κυρτσαλίδης. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *